2019-01-10, Arbetsmarknadsdagar 2018-2019

Lindqvist Bygg medverkar på ett antal arbetsmarknadsdagar under året. För oss är det ett bra tillfälle att berätta vad vi gör och vad vi kan erbjuda dig som student. Både under din utbildningstid och efteråt som nyexad.

Vi som är på plats har oftast liknande utbildning, kanske tom från samma skola som du, men vi har arbetat olika länge och har olika arbetsuppgifter. Allt för att kunna visa dig hur många karriärsvägar som står öppna.

Vi vet hur du ska få en bra och lärorik praktikperiod, vi har gjort våra examensarbeten och sedan även tagit våra första steg i yrkeslivet just här på Lindqvist Bygg och vill att fler ska göra samma resa.

Kom gärna förbi så ska vi svara på dina funderingar.

Under hösten och vintern är vi på

10/10, Nackademin Uppsala
18/10, Nackademin Solna
29/1, Uniaden i Umeå
1/2, BAD,  KTH i Stockholm
19/2, Högvarv, MDH i Västerås
7/3, AMÅR, Linnéuniversitetet i Växjö

Välkommen

Kontaktperson på alla AM-dagar är
KMA/HR Niclas Wendel, niclas.wendel@lindqvistbygg.se 070 743 48 05