2012-02-20, 2011 ett rekordår

Nu stänger vi böckerna för ett fantastiskt 2011. 

”Nöjda, återkommande kunder är grunden till vår framgång”

Bokslutstider är här, 2011 ytterligare ett fantastiskt år, succé rent av. Samtliga delar enligt vad vi kallar Fas II har fallit på plats.

Total koncernomsättning 230 miljoner.

Under året har vi gjort investeringar i vår framtid, nytt dubbelt så stort kontor, nyrekryteringar, stort uppskattat kundevent, nytt affärssystem, fakturahanterings system, hemsida, vi har även bytt bankleverantör och numer har vi SEB som totalleverantör på bankrelaterade tjänster. Det som återstår och pågår just nu är uppgradering av teknikparken på kontoret, nya servrar, skrivare mm, det kostar att växa så kraftfullt som vi gör.

Det är en fröjd som ägare att varje dag på arbetet möta alla de fantastiska medarbetare som finns hos oss, alla är unika, tävlingsinriktade och det bästa av de bästa. Målet att alltid ha välutbildade och kunniga medarbetare med hög kompetens har verkligen infriats.

Nu är vi en bit in i 2012, och vidare skall vi till Fas III, hur ser vi ut 2015/2016 är frågan?

Ni som vill följa vår vidare resa, information kommer!

Kom ihåg att 2a plats det vinner man inte, det får man!

/Anders Sandelius